Kā mājās izcept picu…

29/06/2009

Iepērkam:

Picas mīkla (vai ja ir entuziasms uztaisam paši)
Siers, Salami desa, Gurķīši, Ketčups, Tomāti, Milti un Augu eļļa.

Process:
Iejaucam mīklu pēc dotās receptes  un 10min atpūtinam;
Jāiesmērē  panna ar eļļu un miltiem;
Izrullējam mīklu pannā (es izmantoju ketčupa pudeli) 🙂 ;
Vienmērīgā slānī nosmērējam mīklu ar  ketčupu;
Ar sarīvētu sieru nokaisam visu vienmērīgā slānī;
Desa, gurķīši un tomāti … ;
Un vēlreiz siers;

Galarezultātam jāizskatās apmēram šādi:


Taimeris uz 20min:


Jau izskatās garšīgi:


Temperatūra ap 220 C:

Ja ir tad ieslēdzam propelleri, lai viss cepās vienmērīgi:

Galarezultātu nenofotografēju – pārāk ātri tika apēsta garšīgā mājas pica 🙂

Advertisements

One Response to “Kā mājās izcept picu…”

  1. Toms Says:

    Varēji jau pietaupīt vienu gala iznākumu… 🙂


Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: